Patru coaie erau trei, Oleg, Maia și Andrei!

Văzând că au fost luați peste picior cu ideea lor nemaipomenită de a înainta doi candidați pe un singur loc, sau mai bine zis un candidat pe două, în fine patru coaie-ntro căldare (inspirat din Natalia Morari), Maia Năstase a decis să se transforme în Andrei Brega, mai bine zis să-i fure din imagine. Imaginea de mai sus a fost difuzată de postul de știri care aparține lui Victor Țopa, nașul de cununie a lui Andrei … și deja și al Maiei.

V-ați încurcat ? Nu vă faceți griji. Cu asemenea terci în cap umblă de cel puțin un an votanții numiți în popor martori a lui Țopa sau Urmașii Știrilor Jurnal TV de a 7-a zi. Și parcă fizic nu-s afectați. Au destulă forță să împingă polițiștii să rupă ușile parlamentului să arunce cu ouă și cu pietre sau să le arate degetul mijlociu combatanților. Capul? Păi la ce le trebuie cap unor sectanți ? Capul e periculos pentru ei. Cu cap nu faci revoluții și nici nu dormi un an în corturi în timp ce boșii își bronzează pântecele burdușite cu paella în Mallorca.

În fine, felicitări, Oleg. Acum ai sosie. Care, chiar dacă are la Frankfurt un Mercedes de câteva milioane furat din AIR MOLDOVA, a decis să meargă cu bicicleta, ca să-ți copieze modul de viață de care este atât de departe…

livenews.md

Share

One Response to Patru coaie erau trei, Oleg, Maia și Andrei!

  1. danila spune:

    …dupa versiunea originala parodierea ta ar trebuie sa sune:….”cele 4 coaie erau 3: Maia si Andrei”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *