Se întâmplă lucruri ciudate cu prietena Natalie Morari! Pe filiera Țopa-Usatîi-Petrenco-Platon

Legăturile nevăzute la prima vedere dintre actori politici care aparent nu au nimic în comun ies tot mai mult la iveală, iar unul din alianții care îi leagă este avocatul. Este cazul controversatei avocate Ana Ursachi care i-a apărat și i-a reprezentat în instanțe în diferite cauze și pe Victor Țopa, Renato Usatîi, Grigore Petrenco, iar mai nou și pe ”raiderul Nr.1” Veaceslav Platon.

Aparent ar părea o simplă coincidență însă nu poate fi trecut cu vederea faptul că Ana Ursachi, apropiată a Nataliei Morari, îi apără anume pe acei politicieni și oameni de afaceri care au legături strânse cu Kremlinul și cu anumite structuri secrete de la Moscova.

E clar că misiunea ei, cel mai probabil, nu este atât de a-și apăra clienții, mai ales că mulți dintre colegii de breaslă ai Anei Ursachi au îndoieli vizavi de calitățile sale profesionale, cât de a recepționa și transmite mesaje și a păstra legătura dintre aceștia și “krâșa” de la Moscova.

Iar în ce privește activitatea profesională a Anei Ursachi, presa a scris în repetate rânduri despre încălcările comise de aceasta fapt pentru care riscă să-și piardă licența de avocat.

democracy.md

Share

3 Responses to Se întâmplă lucruri ciudate cu prietena Natalie Morari! Pe filiera Țopa-Usatîi-Petrenco-Platon

 1. Adevarul spune:

  Iata si lantul care ii leaga pe toti agentii Rusiei in R.Moldova, sunt sigur ca Platon nu va fi ultima persoana pe care ea il va apara persoana desigur implicata in furtul miliaraului si e apropiat a acestor indivizi.

 2. Vova spune:

  Acum e clar de unde Ana Ursachi a avut 120 mii lei pe care ia oferit partidului lui Hadirca. Cand aperi doar criminali si remunerarea pentru ai scapa de raspundere e mare si pe linga aceasta si Rusia o platesti sai apere oamenii.

  • Fima spune:

   Avind in vedere ca Ana Uraschi pînă acum a aparat interesile hoților este foarte clar de unde ea are bani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *