Oligarhul fugar Victor Țopa bagă Ziarul de Gardă și TV7 în aceeași oală cu Jurnal TV

Oligarhul fugar Victor Țopa a recunoscut într-un interviu difuzat joi seara la propriul canal de televiziune că instituții de presă ca Ziarul de Gardă și TV7 sunt la fel de credibile ca și canalul său, adică Jurnal TV.

Victor Țopa a fost întrebat în interviu la postul de televiziune pe care îl finanțează de către un jurnalist care primește salariul de la el, de unde a luat acești bani. Iar Țopa a răspuns ca un adevărat filantrop că a decis să facă această investiție pentru binele Republicii Moldova. Dar el nu s-a oprit aici și, probabil , luat de val, s-a scăpat cu vorba recunoscând indirect că și alte instituții de presă, care se pretind independente, sunt la fel de credibile ca și Jurnal TV pe care le finanțează și care cântă osanale non-stop unui singur candidat, făcându-i cu ou și cu oțet pe concurenții acestuia.

“Vă închipuiți dacă nu era Jurnal TV, Natalia Morari (de la TV7, postul de televiziune al lui Lucinschi n.red), Ziarul de Gardă, Alex Cozer (proprietarul unui site, care este totodată și membru al mișcării create de finul lui Victor Țopa n.red) ce era cu Platforma DA, cu Andrei Năstase, ce era cu Domnica Manole, Urâtu, Sagaidac, Gofman?”, a întrebat Țopa.

Prin aceasta, Victor Țopa, condamnat pentru șantaj în Republica Moldov, a recunoscut că de facto toate aceste instituții media cântă la aceeași strună, mai ales după ce partenerul său de afaceri – Vlad Filat a fost întemnițat, astfel că i-a revenit rolul să preia finanțarea cel puțin unora din instituțiile media pe care le întreținea fostul premier din banii furați de la Banca de Economii.

infomoldova.net

Share

3 Responses to Oligarhul fugar Victor Țopa bagă Ziarul de Gardă și TV7 în aceeași oală cu Jurnal TV

  1. Fima spune:

    Evident că le bagă în aceiași oala daca aceste posturi informaționale ba aș zice manipulatoare și mincinoase sunt susți nute finaciar de aciași banda criminală.

  2. Iulian Andrei spune:

    Cac nicac da cu Filea și Lucinschi se mai înțeleg eii, doar au făcut scheme împreună în trecut, și va pune umărul să îl ajute pe unul dealor.

  3. Vova spune:

    Cum sa nu le bage in aceleasi oala daca-s finantate de aceeasi persoana si au aceeasi menire de facut )))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *