Vlad Plahotniuc despre vizita lui Andrei Năstase în SUA: A depus mărturii la … Mc Donald’s

Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședinte al PDM, ironizeză pe seama pretinsei anchete care, potrivit spuselor liderului partidului „DA”, Andrei Năstase, au fost inițiate de către autoritățile americane în privința furtului bancar. Acesta spune că Năstase a fost în SUA să depună mărturii la Mc Donald’s, menționând că nu poate răspunde serios la astfel de întrebări, în condițiile în care liderul „DA”, nici măcar nu oferă careva detalii pe marginea acestor vizite.

„Haideţi să fim serioşi, băiatul ăsta încă nu a depăşit ipostaza de clovn, vedeţi doar că umblă ca un bezmetic din ţară în ţară şi nu vrea nimeni să se vadă cu el. Nu pot să răspund mai serios la aşa întrebare. Lăsaţi-l să colinde mai departe fast-food-urile din SUA și din Europa”, a declarat Plahotniuc în cadrul unuiinterviu pentru portalul Tribuna.md.

Acesta a adăugat că interlopii fugari Victor și Viorel Țopa, care stau în spatele partidului „DA”, acționează în comun cu grupul Platon și „grupulețul” Usatîi într-o cu metode de criminalitate organizată pentru a destabiliza situația din Moldova și a-i strica imaginea pe plan extern. Plahotniuc susține că anume acest grup ar sta în spatele protestelor din anul 2015, când s-a întreprins o tentativă de deturnare a situației din țară și de preluare abuzivă a puterii.

moldova24.info

Share

3 Responses to Vlad Plahotniuc despre vizita lui Andrei Năstase în SUA: A depus mărturii la … Mc Donald’s

  1. Vova spune:

    Foarte corect! S-a văzut el cu vri-un oficial peste hotare? eu nu am văzut, doar postează niște poze cu niște oameni dar care nu vedem să aibă vri-un statut, cel puținn nici numele lor nu sa specificat în presă!

  2. Daniel spune:

    Invidia asta o să-l distrugă pe Năstase, el se gonește după Plahotniuc și restul din PD, încercînd săîi întreagă la diferite capitole, dar nu i se primește nicidecum, poate că motivul e simplu – nu e agreat el de cei din jur.

  3. Fima spune:

    Chiar și să nu spus Plahotniuc căNastase e un clovn poporul știe înca de la protestele alea din piața el împreuna cu Cheianu și Durbală se aratu ca niste clovni pe acolo. Dar faza cu fast-food-urile e tare, ami ales ca elfacepoze doar cu locurile marețe nju si personalitațile externe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *