Platon va pierde un milion de dolari după ce rezoluția lui manipulatoare impotriva unor oficiali moldoveni va fi respinsă de congresul SUA

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr și al partidului cu aceeași denumire Andrei Năstase se laudă că datorită intervențiilor sale Congresul SUA va discuta o rezoluție privind Republica Moldova.

De fapt, această rezoluție a fost „împinsă” spre discuții de milionul de dolari pe care l-a transmis Veaceslav Platon prin intermediul companiei de lobby Frontiera Solutions la ale cărei servicii a apelat, fapt recunoscut chiar de Platon. Informația despre milionul de dolari ne-a fost dezvăluită de surse bine informate. Banii, bineînțeles provin din miliardul furat și au fost transmiși congresmanului Randy Weber.

Scopul Rezoluției este să-i favorizeze pe controversați precum Veaceslav Platon și clanul Țopa, criticând actuala guvernare de la Chișinău. Sursele noastre spun însă că o astfel de rezoluție nu are nicio șansă să fie votată așa cum se laudă Andrei Năstase.

Apropo, pentru acel milion, Platon a solicitat să fie introduse și sancțiuni pentru mai mulți politicieni. Omul său de la banca Socială Sergiu Sagaidac a și publicat „lista”. „Diseară verificaţi pagina web a Congresului SUA. Plahotniuc, Candu, Chetraru, Morari, Damir şi restul sunt incluşi în lista sancţiunilor internaţionale cu blocarea fondurilor şi îngheţarea activelor”, a menţionat Sagaidac pe contul său de Facebook, fiind citat de jurnal.md.

Parlamentul însă anunță că Andrian Candu efectuează începând de astăzi o vizită în SUA. Să vedem ce i se va întâmpla… Și cât valorează pentru Congresul SUA un milion de la Platon.

democracy.md

Share

2 Responses to Platon va pierde un milion de dolari după ce rezoluția lui manipulatoare impotriva unor oficiali moldoveni va fi respinsă de congresul SUA

  1. Realist spune:

    Da Nastase se lauda in lung si-n lat ca sa intilnit cu Randy Weber. 😀

  2. Maia Filat spune:

    Gofman e omul lui Platon in SUA. E gata sa faca orice doar ca sa scape de puscarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *