Încă nouă ani de închisoare pentru unul din finanțatorii Platformei DA

La 9 ani de închisoare a fost condamnat Viorel Țopa, omul de afaceri despre care se spune că ar finanța formațiunea politică „Platforma Demnitate și Adevăr”. De asemenea Judecătoria Buiucani i-a aplicat o pedeapsă și cumnatului acestuia, Răzvan Paveliu, care a figurat în calitate de complice la acțiunile lui Țopa.

În acest sens, Viorel Morari, procurorul Anticorupție, a subliniat că pe numele lui Țopa mai există o condamnare anterioară de la care s-a eschivat,iar instanța a dispus cumularea pedepselor, stabilind în total 15 ani de detenție în penitenciar de tip închis.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Răzvan Paveliu, complice în infracțiunile comise de Viorel Țopa, care este și cumnatul omului de afaceri. Astfel, fiind condamnat astăzi la 7 ani de închisoare, Judecătoria Buiucani a dispus condamnarea acestuia, prin cumul, la 8 ani de închisoare.

Sentințele au fost pronunțate în lipsa persoanelor condamnate.

În același timp, instanța a eliberat mandat de căutare internațională a lui Victor Țopa și Răzvan Paveliu.

Share

One Response to Încă nouă ani de închisoare pentru unul din finanțatorii Platformei DA

  1. Oleg spune:

    Buna ziua iata si de ce lumea a deschis ochii largi mariti, cind au aflat cui ii suflau in fund cind ieseau cu Nastase la proteste. Acum vedem ca hotii se dadea salvatori poporului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *