Înregistrarea audio care aruncă în aer mitul canidatului unic! Năstase supărat pe americani pentru că o susțin pe Maia Sandu împreună cu Plahotniuc

Un scandal de proporții riscă să se umfle pe ultima sută de metri a campaniei. Se pare că Andrei Năstase e supărat rău pe MAIA SANDU și luptă direct împotriva acesteia, chiar dacă de fațadă își exprimă susținerea.

Pe adresa redacției a fost expediat un e-mail care conține un link spre SOUNDCLOUD – loc unde a fost încărcată o interceptare audio în care Năstase o critică dur pe Maia Sandu și pe Americani.

Moldova24 a consultat un specialist din cadrul Ministerului de Interne care ne-a declarat sub protecția anonimatului că, cel mai probabil, vocea a fost înregistrată de către unul dintre interlocutori direct în telefonul său mobil, or despre asta, spune specialistul, vorbesc mai multe detalii tehnice.

Potrivit aceleiași surse, discuția a fost înregistrată recent, cu o zi sau două în urmă.

Iată conținutul convorbirii:

Năstase: Dar cel mai urât e știi ce, Sașa, marea problemă ? Că decizia e luată între bandiți. Bandiții de pe loc și bandiții … (nedeslușibil)
Slusari: Și noi pentru ce trebuie să participăm în jocul ăsta atunci? Hai să spunem lucrurilor pe nume și… ieșim cu capul sus din chestia asta.
Năstase: Vom spune lucrurilor pe nume și vom spune că noi ne pregătim pentru parlamentare. Iar la parlamentare noi vom merge în mod separat.
Slusari: Exact!
Năstase: Noi vom merge… Noi nu putem face parteneriate care nu se respectă. Și eu o să spun o dată lui Maia, da deamu public am să spun: „Maia, da tu nu-ți pare că lucrezi mână-n mână cu Plahotniuc?”
Slusari: Hai vorbi pe viu chestia asta.. Eu-s de acord cu tine…
Năstase: Vorbim pe viu, dar nu, nici așa…
Slusari: Nu, asta nu merge! Eu în jocurile astea geopolitice, cu Victoria Nuland, cu toate astea.. eu nu mă joc. Dacă americanii vor să aibă aicea, iată eu deschis deschis pentru Plahotniuc spun. Dacă vor să aibă aici antiamericanisul, ei vor primi antiamericanismul aici.
Năstase: Dap cum, ei o să-l primească pe Bin Laden aici. Ei o să-l aibă pe Bin Laden aici.

Slusari: Eu nu sunt gata, sunt de acord ca poporul meu să fie zdohnit aici de dragul unor idei năstrușnice în cabinetele care sunt de la realitatea care este la noi în țară. Trebuie de spus toate lucrurilor pe nume și cu capul sus mergem mai departe!

moldova24.info

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *