Prinţesa Moştenitoare Mary a Danemarcei vine la Chişinău

Alteţa Sa Regală, Prinţesa Moştenitoare Mary a Danemarcei, îşi va începe astăzi vizita de trei zile în Republica Moldova, în calitate sa de Patroană a Biroului Regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru Europa. Ea va fi însoţită de directorul Regional al OMS pentru Europa.

Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei vine în Republica Moldova la invitația ministrei Sănătății, Ruxanda Glavan, ce i-a fost făcută în cadrul reuniunii Comitetului Regional al OMS, desfășurată în septembrie la Copenhaga.

Vizita de trei zile va include întâlniri la Ministerul Sănătății al Republicii Moldova, cu reprezentanții societății medicale, reprezentanții agențiilor Națiunilor Unite și partenerii de dezvoltare. De asemenea, Prințesa Moștenitoare Mary va ține un discurs în fața studenților și absolvenților Școlii de Management în Sănătatea Publică.

Principalele subiecte ce vor fi abordate în cadrul acestei vizite se referă la sănătatea femeilor și a copiilor, conștientizarea importanței vaccinării și a rezistenței la antibiotice.

trm.md

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *