O nouă mostră de cinism marca Jurnal Trust Media, deținut de mafioții Țopa

Jurnal Trust Media, deținut de oligarhul Victor Țopa, iarăși a făcut haz de o tragedie umană. Jurnaliștii de la acest grup media au glumit, de data aceasta, pe seama interpreților decedați care se aflau la bordul navei rusești TU-154 care s-a prăbușit deasupra Mării Negre.

„Băieții de la Jurnal se pare că nu învață din greșeli. Unul din moderatorii emisiunii „Popcorn show” a propus să pui la ureche o scoică de mare pentru a auzi repertoriul ansamblului Alexandrov. Prin acest act de blasfemie, ei eu compromis întreaga echipă”, a scris pe pagina sa de facebook jurnalista Maria Levcenco.

Nu e pentru prima data când angajații televiziunii lui Țopa vorbesc cu cinism de tragedii în care și-au pierdut viața oameni. Anterior, Constantin Cheainu și Anatol Durbală de la Ora de ras au fost acuzați de faptul că își fac rating pe tragedia oamenilor în cazul pompierului decedat în incendiul care a avut loc în noiembrie, în sectorul Ciocana. Atunci, realizatorii emsiunii au compus un cântec în care, pe seama decesului pompierului se critica guvernarea și oponenții politici a lui Victor și Viorel Țopa.

stirimd.net

Share

2 Responses to O nouă mostră de cinism marca Jurnal Trust Media, deținut de mafioții Țopa

  1. Oleg spune:

    Si nu e ultima precis, oameni astia deja si au mai mascarit miinle cu mortii. Ei cred ca cei morti nu le vor da cu degetul in ochi.

  2. Adevarul spune:

    Deja e a doua oara cand acestea fac glume pe seama celor care au decedat, nu cred ca mai au vreo scuza, si sper ca se va lua masuri odata si odata in privinta acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *