Averea lui Voronin a ajuns în vizorul CNI

Sursa de venit a liderului PCRM este ilegală şi astfel putem vorbi despre corupţie, iar decizia Comisiei Naţionale de Integritate (CNI) privind controlul averii lui Vladimir Voronin este una firească.  Despre aceasta a declarat analistul politic Anatol Țăranu,  pentru Publika TV, comentând decizia CNI de a iniția controlului averii  lui Vladimir Voronin.

averea-lui-voronin--in-vizorul-cni-1395305164

Instituția s-a autosesizat după ce presa a scris că Voronin deține o colecție impresionantă de mașini de lux, pe care nu le-a inclus în declarația sa de avere. Familia Voronin ar deține un Mercedes blindat şi o limuzină Mercedes, un  Cadillac, o limuzină Audi A8, un mini Cooper, un jeep Volvo şi o maşină de teren Mitsubishi.

În cadrul unei apariții publice, șeful Comuniștilor a recunoscut că îi aparţin doar maşinile de epocă, care se află în garajul sediului nou al PCRM, situat pe strada Armenească din Capitală, dar a infirmat că cele de ultimă generaţie i-ar aparține. Presa scris că un Maybach şi un Mercedes McLaren, se află în garajul unei reşedinţe a liderului PCRM, din Germania.

Despre colecţia proprie de maşini retro din perioada sovietică, modele precum ZIL, Vaz, Gaz şi Moskvici, Voronin a declarat că a fost “adunată pe bucăți”, cât despre maşinile de ultimă generaţie, politicianul evită să vorbească.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *