Oficial englez: Moldova trebuie să devină membru al UE

Lordul Alfred Dubs a declarat că Republica Moldova trebuie să devină membru al UE, iar Marea Britanie va sprijini țara noastră în realizarea obiectivului de integrare europeană, transmite Prime.

9706_big”Marea Britanie a fost, este și va rămâne prietenul Republicii Moldova”, a menționat președintele Grupului de prietenie cu Republica Moldova al Parlamentului britanic în cadrul întrevederii de astăzi cu preşedintele Parlamentului Igor Corman.

Lordul Alfred Dubs, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie “All Party Parliamentary Group on Moldova” din cadrul Camerei Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, efectuează o vizită Republica Moldova în perioada 20 – 23 martie 2014. Din componența delegației care îl însoțește fac parte deputații din Camera Comunelor John Whittingdale și Philip Davies, precum și Lordul Michael James German din Camera Lorzilor. Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Camerei Lorzilor numără 20 de deputați.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *