Acuzație gravă! Presa ”independentă” face jocul Partidului Democrat

Liderul Partidului DA, Andrei Năstase, bănuiește că și presa, despre care credea că e independent, face jocul Partidului Democrat.

Într-o declarație, difuzată astăzi, Năstase afirmă că unele instituții media, despre care se spune că ar fi independente, ar fi fost contractate de PDM ca să facă PR acestei formațiuni politice.

” … membrii PD sunt obligați să disemineze în localitățile Republicii Moldova mesajele mincinoase ale lui Plahotniuc, tirajate în presa ce-i aparține, dar și într-o bună parte a presei pretins independente, contractată de curând, în vederea promovării sistemului electoral mixt, salvator al guvernării antipopulare discreditate”, a declarant Andrei Năstase.

Liderul Partidului DA, însă, nu a precizat despre ce instituții de presă este vorba.

Share

2 Responses to Acuzație gravă! Presa ”independentă” face jocul Partidului Democrat

  1. Eugen spune:

    Daca cineva nu deacord cu Nastase, inseamnaca ei fac jocul lui Plahotniuc. Ce s-ai faci, numai la Jurnal, Nastase este un adevarat salator a poporului, mesia zilelor noastre.

  2. Grigoriu spune:

    eu vad ca presa face jocul lui Topa si Filat. Doar la Publika, Prime, Canal 2 si Canal 3 mai vad vreo stire in favoarea PD, da restu vad ca cauta in toata ziua sa nascoceasca povesti cu zmeii despre democrati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *