Oameni de afaceri din Rep. Moldova, la Forumul Economic Internațional de la Arad

Reprezentanți ai mediului de afaceri și administrativ din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria și Italia vor participa în perioada 21-23 aprilie la prima ediție a Forumului Economic Internațional de la Arad. Evenimentul este organizat de filiala Arad a Patronatului Național Român și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație.

„Forumul își propune să fie o platformă de comunicare și schimb de experiență între firme din țările din estul și centrul Europei. Principalele domenii de participare sunt agricultura, producția alimentară, industria ușoară, industria textilă și comerțul, iar o componentă importantă a Forumului va fi dialogul social transfrontalier”, a precizat Ciprian Demeter, președintele filialei Arad a Patronatului Național Român.

„Dincolo de componenta economică, în cadrul Forumului vor fi abordate teme de mare actualitate precum relația dintre educație și piață, dintre presă și dezvoltare economică și nu în ultimul rând dintre autoritățile publice și mediul de afaceri”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

Sub auspiciile Forumului va avea loc și lansarea a două volume semnate de prof. univ. dr. Andrei Marga.

infoprut.ro

Share

One Response to Oameni de afaceri din Rep. Moldova, la Forumul Economic Internațional de la Arad

  1. Eugen spune:

    Important sa fie creata clima buna pentru afaceri in Moldova, pentru a fi create noiile intreprinderi cu noi forte de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *