Companii de top din Rep. Moldova, la Forumul Economic Internațional din România

Între 21-23 aprilie, la Arad s-a desfășurat prima ediție a Forumului Economic Internațional, organizat de către Patronatul Național Român – filiala Arad și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație. Evenimentul economic a reunit companii de top din România, Republica Moldova, Italia, Elveția, Serbia și Ungaria, care activează în domenii precum fonduri de investiții și servicii financiare, agricultură, industrie alimentară, industrie ușoară și comerț.

O caracteristică a acestui forum a reprezentat-o participarea numeroasă din partea mediului de afaceri din vestul României, se arată într-un comunicat de presă.

„Ne-am bucurat să avem printre noi, ca parteneri ai acestui forum, camere de comerț importante, precum Camera de Comerț Româno-Suedeză, Camera de Comerț a României în Italia și Camera de Comerț România-Israel. Acest lucru a conferit o mare deschidere internațională pentru demersul economic pe care noi l-am întreprins”, a declarat Ciprian Demeter, președintele filialei Arad a Patronatului Național Român.

„Acest forum a reușit să genereze deja câteva coordonate pe care se va acționa în perioada următoare. Mă refer aici mai ales la organizarea unor misiuni economice în Republica Moldova și Serbia la care vor participa companii foarte importante la nivel internațional. Salutăm prezența la Arad, prin intermediul acestui forum, a reprezentanților unor companii din domeniul financiar-bancar din top 10 mondial. Mulțumim pe această cale tuturor partenerilor, atât autorităților publice cât și numeroșilor sponsori”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

infoprut.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *