Țopii vs Plahotniuc spre victorie ne duc

Se zvonește prin târg că rivalii lui Plahotniuc (Țopii + Platon + Usatîi) ar fi investit peste 200 de milioane de euro ca să găsească măcar ceva dovezi ale ”activității criminale” ale liderului PDM, pentru a impresiona publicul din Moldova, partenerii de dezvoltare dar și Rusia, însă nu au găsit NIMIC. Doar niște suspiciuni, judecăți de valoare și cai verzi pe pereți.

Ultimul fiasco al rivalilor a avut loc în Federația Rusă, unde s-a lucrat la greu (mai ales, financiar) ca această țară să-l dea pe Plahotniuc în căutare internațională dar și acolo au suferit eșec. Nu mai amintim de spectacolul declanșat anterioar de gruparea Platon-Țopa în SUA, scrie momentul.info.

În tabăra dușmanilor lui Plahotniuc domnește o deznădejde de nedescris. Țopii, practic, au fost secătuiți financiar în timpul acestei lupte cu fostul lor partener de afaceri, Platon ciripește povești din închisoare iar Usatîi o face pe grozavul pe rețelele de socializare.

Nu înțelegem un singur lucru. Cum de și-au propus ăștia să-l bage pe Plahotnic la dubă dacă, investind sute de milioane de euro, nu au găsit nici măcar o dovadă, cât de mică, ca să ne convingă că actualul lider al PDM este implicat în ”scheme criminale”?

Share

2 Responses to Țopii vs Plahotniuc spre victorie ne duc

  1. miroslav spune:

    cat de paradoxal n-ar suna, dar din toata lupta lui Plahotniuc contra Topilor si agenturii rusesti, moldoveanul are de castigat, ca Plahotniuc tre sa se tina la putere, sa in afara prin a guverna eficient n-o poate face.

  2. Eugen spune:

    Nu stiu daca ii va reusi. In primul rand, daca Plahotniuc ii vinovat in ceva, sunt sigur ca e foarte atent si a sters toate urmele. Unica ce pot face ei, asta e sa murdareasca in continuare imaginea lui prin societatea civila, lideri politici , asa numiti formatori de opinie si mass media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *