Doliu în România şi Republica Moldova: Actriţa basarabeană Stela Popescu a trecut la cele veşnice

Actrița de origine basarabeană Stela Popescu, a trecut la cele veşnice. Luna viitoare ar fi împlinit 82 de ani.

Stela Popescu s-a născut în Orhei, pe 21 decembrie 1935, într-o familie de învățători. După ce tatăl ei a fost deportat în Siberia, Stela și mama ei se refugiază în România, la Brașov. A urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică. Actrița a susținut mii de spectacole în majoritatea teatrelor din România, a jucat în zeci de filme și avut o contribuție imensă la dezvoltarea teatrului radiofonic românesc.

Stela Popescu a primit în anul 2011 și o stea pe aleea celebrităților de la București. Atunci, marea artistă a declarat că şcoala de teatru românească a creat valori care şi-ar găsi locul şi pe Broadway, unde se află un alt renumit bulevard al celebrităţilor.

infoprut.ro

Share

One Response to Doliu în România şi Republica Moldova: Actriţa basarabeană Stela Popescu a trecut la cele veşnice

  1. […] Actrița de origine basarabeană Stela Popescu a trecut la cele veşnice. Luna viitoare ar fi împlinit 82 de ani. Stela Popescu s-a născut în Orhei, pe 21 decembrie 1935, într-o familie de învățători. După ce tatăl ei a fost deportat în Siberia, Stela și mama ei se refugiază în România, la Brașov. A urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică. Actrița a susținut mii de spectacole în majoritatea teatrelor din România, a jucat în zeci de filme și avut o contribuție imensă la dezvoltarea teatrului radiofonic românesc, scrie Stirimd. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *