Smiley, concert la Chișinău

Interpretul din România Smiley va susține un concert extraordinar la Chișinău. Cunoscutul muzician va cânta pe 13 și 14 februarie piese de pe noul său album, „Confesiune, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Unul dintre invitatii lui Smiley este Ana Munteanu, concurenta din echipa sa de la Vocea României și câștigătoarea din 2017 a show-ului.

„Chișinău, ne așteaptă două zile împreună. Pe 13 și pe 14 februarie ne auzim la Palatul Național!”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Albumul „Confesiune”, lansat oficial pe 18 decembrie 2017 în anul aniversar #Smiley10, cuprinde 13 piese: „De unde vii la ora asta?”, „Flori de plastic”, „Îndrăgostit”, „Domnu’ Smiley”, „RARA”(feat. Juno), „O altă Ea”, „Insomnii”, „Să-mi fie vară”, „Ce mă fac cu tine de azi?”, „Pierdut printre femei”, „Vals”, „O poveste” și „Confesiune”.

„E un album complex, care cuprinde foarte multe trăiri, foarte multe stări. Cred ca e cel mai bun album pe care l-am făcut până acum. A fost un an foarte greu, un adevarat maraton, cu lansări lunare, dar extrem de frumos, în acelasi timp. Pentru cei care nu au ascultat „Confesiune”, vă spun că merită, e un album care se ascultă de la cap la coadă”, a spus Smiley despre albumul „Confesiune”.

infoprut.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *