Cel puţin cinci răniţi în atacul armat comis la sediul companiei online YouTube / Surse: Autorul atacului a murit

Cel puţin cinci persoane au fost rănite într-un atac armat produs marţi după-amiază (în cursul nopţii de marţi spre miercuri, ora României) la sediul companiei online YouTube, în orăşelul San Bruno, situat în statul California, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate americane.

Poliţia din San Bruno a confirmat incidentul armat, precizând că atacatorul este încă în libertate. Autorităţile au recomandat evitarea zonei din jurul sediului companiei care administrează platforma video YouTube, situată pe bulevardul Cherry din San Bruno, în Silicon Valley.

Primarul din San Bruno, Connie Jackson, a declarat la circa o oră de la producerea atacului armat, pentru postul KTVU, că situaţia este „relativ sigură”.

La Spitalul Stanford au fost transportaţi cinci pacienţi, a declarat Lisa Kim, un purtător de cuvânt al unităţii medicale, informează cotidianul The Guardian şi postul Fox News.

Autorul atacului armat comis la sediul YouTube a murit

Presupusul autor al atacului armat comis la sediul companiei online YouTube a murit, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate americane citate de postul NBC.

Conform surselor citate, femeia care a comis atacul armat a fost găsită moartă, având răni produse prin împuşcarea cu o armă de foc.

Nu se ştie dacă s-a împuşcat singură sau a fost împuşcată de agenţii poliţiei.

mediafax.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *