8400 de copii din România și Republica Moldova, incursiune în lumea experimentelor din domeniul biologiei și chimiei

8400 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani din București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Chișinău descoperă Laboratorul de Științe Bayer, unde vor avea loc 280 de sesiuni de experimente din domeniul biologiei și chimiei. Laboratorul are loc în perioada 7 – 25 mai.

Fiecare incursiune în lumea fascinantă a experimentelor științifice durează 60 de minute și le propune elevilor activități individuale și de echipă. Sesiunile au o abordare „hands on”, extrem de apreciată de copii și de părinții acestora, care le permite micuților cercetători să realizeze personal experimentele, sub îndrumarea trainerilor, relatează AdPlayers.

„Succesul fiecărei ediții a Laboratorului de Științe Bayer sau Baylab, asa cum este denumit la nivel internațional, ne confirmă că am ales un format menit să îi încânte pe copii și să le atragă interesul față de studiul științelor exacte. Entuziasmul și curiozitatea lor, a acestei generații în mâna căreia se află viitorul României, ne inspiră să dezvoltăm de la un an la altul acest proiect educativ, pentru a le oferi posibilitatea cât mai multor copii să se bucure de el și, cine știe, poate chiar șansa de a-și descoperi vocația”, a declarat Ruxandra Pirojoc, Director de Comunicare Bayer România și Bulgaria.

infoprut.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *