Politica Domnicăi Cemortan

Domnica Cemortan s-a regăsit într-un partid politic din Republica Moldova. Blonda a ales să devină membru al Partidului „Democrația Acasă” (PDA), condus de Vasile Costiuc. Cemortan și-a făcut apariția astăzi la o conferință de presă alături de noii săi colegi, menționând că din toate doctrinele citite la partidele politice, cel mai mult i-a plăcut cea „sciento-creștinistă”, promovată de „Democrația Acasă”, scrie realitatea.md.

Cunoscută pentru mai multe apariții scandaloase, Domnica Cemortan a menționat că a avut oferte de la mai multe formațiuni politice din țară, „inclusiv un partid politic foarte important din România”, dar nu a putut refuza oferta făcută de președintele PDA, Vasile Costiuc. Cel mai mult însă, a atras-o doctrina politică a formațiunii, în care se regăsește în totalitate, a mărturisit Cemortan. La fel, blonda a confesat că a mai atras-o și faptul că în partid nu este nici un milionar, toți fiind salariați, iar ea – șomeră.

Noul politician a dezvăluit și care este proiectul său de viitor. „La Cojușna, sat care este nu atât de departe de noi, sunt două blocuri locative cu cinci etaje care nu au apă potabilă în casă. Alături este un izvor, dar o femeie cu trei copii de la etajul cinci, trebuie să urce trei căldări de apă în fiecare zi. Voi da din banii pe care îi am, pentru a concecta cele două blocuri la apă”, a spus Domnica Cemortan.

„Democrația Acasă” a lansat astăzi campania „1 LEU pentru deparazitarea clasei politice”, în cadrul căreia toți doritorii sunt invitați să ofere câte un leu pentru a susține formațiunea astfel ca, în urma alegerilor din toamnă, la guvernare să vină o formațiune nouă, fără „paraziți”. Primul care a contribuit cu un leu pentru deparazitarea clasei politice a fost Domnica Cemortan.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *