Veaceslav Untilă despre aşa-zişii liberal-reformatori

”Înlăturarea liberalilor de la guvernare s-a făcut în mod premeditat şi astăzi acest lucru este mai evident ca oricând. În context ar fi de menţionat coincidenţa stranie de interese ale Moscovei, pentru care Partidul Liberal a fost tot timpul unul incomod, dar şi a unor pretinşi democraţi de la guvernare, care permanent au fost deranjaţi de faptul că PL nu a acceptat să le facă jocul, a spus lucrurilor pe nume, taxând dur fiecare deviere de la normal”, scrie liberalul Veaceslav Untilă pe blogul său.

”Pentru a putea fura nestingheriţi averea statului, dar şi pentru a-şi asuma în totalitate munca întregii echipe de guvernare în direcţia integrării europene a Republicii Moldova, aceste forţe politice iniţial au provocat o scindare în PL, iar ulterior i-au exclus pe liberali de la guvernare. Evenimentele ce au urmat au developat interesele sectare ale celor care au acţionat împotriva Partidului Liberal la acea etapă”, notează Untilă.

Potrivit liberalului, „aşa-zişii liberal-reformatori au fost folosiţi doar ca paravan în spatele căruia s-au furat Banca de Economii, Aeroportul Internațional și alte întreprinderi de stat, iar ideea de integrare europeană a fost „privatizată” de o anumită forţă politică„.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *