Cutremurător! Tânăra din Belarus, vândută în copilărie unei familii de ţigani din Soroca, a fost VIOLATĂ la Moscova

Olga Preida a declarat la o televiziune din Rusia că a fost violată la Moscova de către un ţigan. Ea nu mai este primită de comunitatea de romi din Republica Moldova şi nici nu poate locui la mama ei, la Minsk, întrucât aceasta este bolnavă psihic. În premieră au fost făcute publice imagini de la revederea celor două, după 17 ani, scrie prime.md.

Povestea ţigăncii blonde cu ochi albaştri a ajuns şi în atenţia presei de la Moscova. În cadrul unei emisiuni de la un post TV rus, Olga Preida a povestit despre cum şi-a regăsit mama, după 17 ani, care era bolnavă şi singură.

Olga spune că nu va rămâne să locuiască cu mama ei, întrucât aceasta are dereglări psihice şi nu o recunoaşte de fiecare dată. Tânăra a mărturisit că anul trecut a încercat să o găsească la Moscova. Căutările ei însă s-au transformat într-o tragedie, care a marcat-o pe viaţă. Ea a fost violată de un ţigan din Soroca, cu care s-ar fi cunoscut.

Acum, Olga zice că nu poate să se întoarcă în Moldova, întrucât toţi romii i-au luat partea agresorului. Acesta a fost condamnat la Moscova la 4 ani de închisoare, cu suspendare, chiar dacă are antecedente penale.

Artistul Serghei Zverev s-a arătat emoţionat de povestea Olgăi şi a declarat că îi va oferi de lucru. Asta pentru că fata are 9 clase terminate şi a făcut cursuri de coafor şi stilist.

Olga urmează să se întoarcă la Minsk, să-şi ridice paşaportul belarus, dar spune că şi-ar dori să se stabilească la Moscova. Povestea ei a ajuns în atenţia presei la începutul lunii trecute, după ce şeful Inspectoratului de Poliţie Soroca a sesizat Interpolul şi a ajutat-o să-şi găsească părinţii din Belarus.

Fata de 21 de ani a fost sechestrată pe când avea 4 ani de o familie de romi, care au furat-o de la mama ei bolnavă, şi a fost vândută unei bătrâne din Soroca, pentru o pereche de cercei din aur şi câţiva dolari.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *