Confirmat! Filat s-a dus la Băsescu să-i mulțumeasca pentru ce a făcut Ponta la Chișinău

Stirea difuzată de noi în această după-amiază a fost confirmată chiar de Vlad Filat pe pagina lui de Facebook, la doar două ore după aparția ei. Politicianul anunță că s-a dus la București să-i mulțumească lui Basescu pentru gazoduct și donația pentru grădinițe.

O mișcare ciudată a liderului PLDM, având in vedere că de aceste obiective s-au ocupat guvernele celor două țări și ele au fost inaugurate pe 27 august de premierii Victor Ponta și Iurie Leancă.

Reamintim că surse din PLDM ne-au declarat că Vlad Filat a cerut de urgență această audiență la Băsescu dupa ce l-a supărat faptul că nu a fost invitat în delegația oficială a celor doi premieri, pe 27 august. ‎Prin întâlnirea cu președintele român, Vlad Filat a încercat să-i dea o replică celui pe care îl numește „bun prieten”, Iurie Leancă, să-i demonstreze că și el are acces la liderii de la București.

De asemenea, sursele noastre au menționat că pentru organizarea întâlnirii, Filat a apelat la Elena Băsescu, cu care are o relație foarte specială.

scr-sht-filat2

Olga Roman

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *