Lorena Bogza îi bate obrazul lui Filat

Realizatoarea TV, Lorena Bogza, a fost nevoită să-i răspundă adecvat liderului PLDM, Vlad Filat, după ce acesta a provocat-o să-și toarne o galeata de apa în cap, desi stia că a născut recent și e în perioada în care alăptează, iar un astfel de gest ar fi putut să-i pună în pericol sănătatea.

Gafa lui Filat este cu atât mai surprinzatoare cu cât chiar noua soție a acestuia, Angela Gonța, este și ea mamică și probabil alăptează, deci liderul PLDM ar trebui să cunoască măcar minime detalii legate de acest subiect.

Lorena Bogza însă l-a taxat elegant pe Vlad Filat, printr-un mesaj postat pe Facebook, în care explica faptul că nu-și poate permite să-și riște sănătatea cu un astfel de gest, că va face o donație, dar nu va accepta să-și toarne o găleată cu apă rece în cap. Ea își exprimă speranța că liderul PLDM va putea să înțeleaga acest lucru.

Pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară glume și critici pe acest subiect, unul dintre utilizatori i-a propus lui Filat să o provoace pe Angela Gonța să-i explice ce înseamnă alăptare.‎ Altii făceau pur și simplu glume pe seama faptului că tot ce știe liderul PLDM despre creșterea copiiilor este să se pozeze cu ei pe Facebook, aluzie la multitudinea de poze de PR pe care Filat și-a le-a pus pe paginea sa.

Reamintim că o altă persoană provocată de Vlad Filat a refuzat să-și toarne apă în cap, este vorba de ministrul Educației, Maia Sandu, care însă a acceptat să facă o donație.

Liderul PLDM a fost criticat în media și pe rețelele de socializare pentru faptul că a încercat să transforme până și campania socială Ice Bucket Challenge într-una de PR, imbracând un tricou verde în timp ce s-a filmat și tinand un discurs din care nu a lipsit sloganul campaniei electorale a PLDM.

Olga Roman

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *