Atenţie maximă! Unirea cu România se va produce de 1 septembrie!!!

Unirea cu România se va produce luni. Deşi nimeni nu a spus-o tranşant. Moldoivanii nici nu şi-au dat seama.  Chiar dacăi procesul încă e în derulare, paşii care s-au făcut în ultimul timp răstoarnă conceptul moldoivanilor despre maica Rusie, care în opinia lor “ne dă gaz, ne cumpără fructele şi vinul”. Uite că România tot mai activ ne cumpără vinul, a început să ne cumpere fructele şi (şocant pentru moldoivani!) începe să ne dea gaze.

De fapt, adevărata unire dintre cele două state româneşti de 1 septembrie, atunci când România va începe livrarea de gaze naturale consumatorilor din Republica Moldova. Ce ne vor spune de acum încolo moldoivanii despre maica lor?

Sorin Felea

Share

One Response to Atenţie maximă! Unirea cu România se va produce de 1 septembrie!!!

  1. Draganov spune:

    …n-ai grija,porcul glod gaseste… se vor screme sa gaseasca un alt motiv pentru a bloca reintregirea neamului… Dar nu-i problema doar in maldaivani… In 1918 nu ei au facut Unirea… Conducerea care ar trebui sa faca acest lucru si pe care noi o alegem, sta „cracanata” si cu fata la rasarit… Iata unde-i beleaua… Daca urmaresti atent, chiar si partidele de la guvernare nu toate sunt de acord sa iasa din CSI, nu chiama deschis ca Rusia sa-si retraga armatele, si in genere urmariti atent ca nici odata nu se pronunta impotriva Rusiei… Chiar pe lucruri si situatii destul de importante pentru RM… Iata de ce alegerile din toamna sunt cruciale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *