Miniștrii Usatâi și Recean NU au participat la plăcinta guvernamentală. Vezi de ce

Acțiunea de ieri, în care membrii Guvernului împreună cu premierul și președintele Parlamentului, au făcut o plăcintă gigantică, a atras multă lume, dar și multe personalități. De la deputați, miniștri, până la șefi de diverse instituții, printre ei a fost văzut și președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase.

Am încercat să aflăm de ce au lipsit de la acest eveniment miniștrii PLDM Dorin Recean și Andrei Usatâi.‎ Dacă oficial ni s-a spus că cei doi erau plecați cu treburi de serviciu în teritoriu, sâmbătă seara (!), surse din fracțiunea PLDM au precizat că celor doi le-ar fi interzis … Vlad Filat să participe la acțiunea premierului Leancă.
Informația este cu atât mai credibilă cu cât se știe că cei doi miniștri sunt controlați de Filat și se află sub protecția lui, confirmată și public de acesta, în ciuda nemulțumirii majorității deputaților PLDM față de activitatea lor și a multiplelor acțiuni de corupție care îi vizează.

Menționăm că nici liderul PLDM, Vlad Filat, nu a fost prezent la acțiunea Guvernului de solidarizare cu producătorii agricoli, el alegând să participe la alte acțiuni publice în ziua de sâmbătă.

Olga Roman

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *