Bombă! Soția premierului a fost iubita agentului acoperit

Războiul dintre Robert Turcescu, care s-a autodenuntat drept agent sub acoperire, şi premierul roman Victor Ponta are rădăcini adânci şi vechi. Miza o constituie orgoliul masculin. Unul rănit, al lui Victor Ponta, pe care Turcescu îl zgâria în fiecare seară repetându-i obsesiv cine a fost primul. Unul exacerbat, de mascul alpha, al lui Turcescu. Ponta, cu toată puterea în mână, şi-a pregătit cu grijă atacul, i-a dat una şi l-a dezmembrat. Cel care îşi linge rănile este acum Robert Turcescu. Iar toată poveste a pornit de la cine a avut acces primul la nurii Dacianei.

În urmă cu şapte ani, mai exact în 2004, între Turcescu şi Daciana Sârbu, pe atunci o tânăra deputata PSD, fiica a ministrului agriculturii, Ilie Sârbu, se înfiripă o relaţie amoroasă. Totul ar fi plecat chiar de pe un platou de filmare, unde Daciana mai puţin meşteră într-ale politicii a primit de la Turcescu o “bilă neagră” pentru că nu a ştiut ce înseamnă NATO. Cu toate acestea, galantul realizator, a căutat-o pe tânăra social-democrată şi din întâlnire în întâlnire s-a ajuns la amor, recunoscut de Turcescu într-o declaraţie, dată la acea vreme, Libertăţii.

Timpul a trecut, viaţa a mers mai departe, iar Daciana avea să se îndrăgostească de colegul ei de partid, Victor Ponta, căsătorindu-se cu acesta în 2007.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *