Angela Gonța a dat în „boala” lui Filat

Mai multe portaluri de știri, afiliate PLDM, au publicat astăzi un interviu cu Angela Gonța, în care fosta jurnalistă vorbește despre multitudinea de oferte pe care le-a primit, pe sume „enorme”, fără însă să spună cine au fost disperații care o curtau așa de tare.

În interviul respectiv, Angela Gonța vorbește despre valorile pe care trebuie să le respecte un jurnalist, fără însă să explice cum a respectat ea aceste valori profesionale cîtă vreme avea o relație secretă cu Vlad Filat cu mult timp înainte ca acesta să divorțeze și ea să se retragă din activitatea de jurnalistă.

Faptul că interviul lăudativ a apărut exact pe portalurile unde își plasează Vlad Filat știrile pozitive despre el, arată că fosta jurnalistă se apropie tot mai mult de politică și se îndepărtează tot mai mult de jurnalism. Cea care zilele trecute le vorbea unor tineri despre echidistanța jurnaliștilor, astăzi acceptă ca echipa de PR a lui Filat să publice articole plătite despre ea. Angela Gonța se bucură de aparițiile în media patronată de liderul PLDM, unde cu siguranță echidistanța și valorile jurnalistice, despre care vorbește ea în interviu, nu-și au locul.

Olga Roman

Share

One Response to Angela Gonța a dat în „boala” lui Filat

  1. Aurel spune:

    cred contractul prenuptial nu-i prea ofera pposbilitate de manevra si acuma in prag de divort incearca sa-si chistige existenta din indicatiile viitorului ex-sot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *