Vlad Filat umilit pe propria sa pagină de Facebook

Internauții i-au sărit în capul liderului PLDM, Vlad Filat după ce acesta a postat un apel pe pagina sa de facebook. Mesajul este adresat liberalilor, în special președintelui PL, Mihai Ghimpu prin care îl cheamă să-l voteze pe Iurie Leancă în calitate de premier.

comentarii1

comentarii2

moldova24.info

Share

2 Responses to Vlad Filat umilit pe propria sa pagină de Facebook

  1. Doesn't matter spune:

    VLAD , CUM AI FOST UN BISNITAR, ASA CUM TE STIAM LA FACULTATE LA IASI, ASA SI AI RAMAS BISNITAR, ATUNCI FACEAI BISNITA CU TELEVIZOARELE , ACUMA FACI BISNITA CU POLITICA, DE AIA NICI NU TARE VA GRABITI SA FACETI REFORME, FIINDCA STII FOARTE BINE, CA IN EUROPA PENTRU TILHARIILE PE CARE LE-AI COMIS TU SI GASKA TA, DEMULT ERATI TOTI LA PUSCARIE, SALUTARI

  2. iulian spune:

    Filat a fost portarul care a deschis calea comuniştilor să guverneze Moldova şi să o ducă în zona gri, fără nici o perspectivă de evoluţie democratică. De acest lucru se vor convinge şi structurile euro-atlantice, chiar dacă acum formal s-au dat timide declaraţii binevoitoare faţă de „monstruoasa coaliţie”, cum bine a fost definită alianţa găştilor corupte, care se vreau a fi considerate reprezentantele electoratului din Moldova. Se vede cu claritate că prin manevra PDM(de fapt PCM), cu ajutorul esenţial şi ticălos al lui Filat, a fost refăcut PCRM, care va fi dirijorul politicii moldoveneşti. Direcţia pe care o va trasa acest dorijor o ştiţi prea bine, dar în nici un caz nu va fi calea europeană. Adunătura corupţilor care s-a instalat la cârma statului moldav urmăreşte să-şi apere pielea şi să-şi protejeze averile dobândite ilicit, în detrimentul oamenilor de bună credinţă care trudesc zi de zi pentru o pâine. Or, tocmai calea europeneană care presupune reforme profunde în domeniul administraţiei,incluzând aici şi poliţia, dar mai cu seamă în domeniul justiţiei,este sperietoarea acestor găşti. O logică elementară ne duce la concluzia că aceştia vor face tot ce le stă în putinţă să ţină la distanţă Moldova de aspiraţiile propriului electorat care s-a manifestat cu fermitate pentru apropierea şi mai apoi integrarea în lumea democratică europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *