Declarație șocantă a lui Mocanu: Filat ține milioanele furate de la vamă și BEM într-un buncăr construit sub piscina din curtea casei

Politicianul Sergiu Mocanu, cunoscut pentru declarațiile sale ieșite din comun, susține într-o postare pe blog, nici mai mult nici mai puțin, că Vlad Filat ar avea un buncăr plin cu bani în curtea casei sale.

Mocanu publică o imagine cu Vlad Filat, iar în PS-ul la postare scrie următoarele “Ființa humanoidă din imagine, ține milioanele furate de la vamă și BEM într-un buncăr construit sub piscina din curtea casei. Gurile rele spun că, în ultima vreme, acesta tot mai des doarme noaptea acolo între bancontele pe care le iubește mai mult ca orice pe lumea asta.”

Share

2 Responses to Declarație șocantă a lui Mocanu: Filat ține milioanele furate de la vamă și BEM într-un buncăr construit sub piscina din curtea casei

 1. Alina spune:

  Cine mai are incredere in ceea ce declara Mocanu… La BEM se va face investigatii, de aceasta ne-a asigurat si Lupu ieri, si nu trebuie sa faca cineva supozitii aberante.

 2. Vasilica spune:

  Lasati, nu ne mai linistiti cu declaratiile lui lupu si filat.
  Au fost furati bani publici si toti tac de parca au luat apa in gura sau dau vina pe altul.
  Cand se fura, toti vedeau, dar taceau. Unde era lupu atunci, filat , procuratura etc. Ionita a trambitat o vara intreaga ca se fura BEM.
  Nu mai prostiti lumea, nu sunteti credibili.
  Intr-o tara civilizata nu se tolera hotia de miliarde si cei implicati erau judecati ca cainii.
  Pentru ce asa stat care aduce mai mult a parodie ???
  Pentru ce sa hranim guvernantii ??? Ce ne dau ei noua ???
  Atat timp cat legea nu este in capul mesei si nu toti sunt egali in fata legii orice declaratie costa exact zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *