Efrim arată cu degetul spre Filat

Ex-ministrul Justiţiei îl face praf pe Vlad Filat într-un interviu acordat portalului tribuna.md. Acesta arată cu degetul spre conducerea PLDM în momentul în care este întrebat de ce nu se regăsește pe lista deputaților formațiunii.

Cu atât mai stranie este decizia lui Filat de a nu-l include pe lista electorală pe ex-ministrul Justiției cu cât acesta s-a implicat activ în campania electorală și a muncit pentru obținerea unui scor cât mai bun:

“Am fost implicat plenar în campania electorală. Chiar mi-am luat concediu neplătit pentru a participa la acest exercițiu. Am avut întîlniri cu alegătorii atît în țară, cît și peste hotare. Dacă întrebarea e despre lipsa din lista partidului pentru funcția de deputat, atunci e o întrebare pentru organele partidului, care creează aceste liste”, a conchis Oleg Efrim.

Prin această declarație, indirect, Efrim spune că a fost înlăturat mişeleşte de Filat de pe liste, fără a fi anunţat încă în timpul campanie că există această intenţie.

Efrim anunţă că va reveni la domeniu privat, pentru că, susţine el, crede în schimbările reale și în capacitatea sistemului de a se transforma.

Moldova24

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *