Filat trimis în knockout de Leancă. Râde lumea de Șăfu!

Filat și-a șifonat azi definitiv imaginea în timp ce bâlbâia niște aberații referitoare la plecarea lui Iurie Leancă din PLDM. Deși Șăfu avea intenția să-l facă una cu pământul pe fostul său coleg de partid, s-a întâmplat tocmai invers. Asta o demonstrează și reacțiile cetățenilor la duelul verbal de astăzi al celor doi.

Spre exemplu, pe Facebook  ”replica” lui Filat despre ”plecarea lui Iurie” a acumulat tocmai o sută de like-uri, în timp ce discursul lui Leancă a acumulat peste patru mii (!) de aprecieri. Tot acolo, Filat a fost luat în zemflemea și a acumulat zeci de înjurături, iar Leancă – sute de comentarii pozitive.

Același lucru s-a întâmplat și pe platform de transmisiuni live privesc.eu, unde discursul lui Leancă a acumulat de două ori mai multe vizualizări decât briefing-ul lui Filat. Și tot așa mai departe.

Statistica nu minte și arată că PLDM se află în pragul unor transformări majore, care, cel mai probabil, se vor încheia cu trimiterea lui Filat la tușă. Adică alături de Iura Roșca. Unde îi și este locul.

Olga Roman

 

 

Share

2 Responses to Filat trimis în knockout de Leancă. Râde lumea de Șăfu!

  1. jos filat spune:

    Jos hoțul Filat!!!!

  2. JIONI spune:

    LOCUL LUI FILAT NUI LINGA ROSCA LOCUL LUI E LA PUSCARIE SI SA INTOARCA BANII FURATI HOT.HOT HOT SI TRADATOR DE NIAM SI DE PATRIE AGENT 007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *