Profesoară ACUZATĂ că făcut sex cu CINCI ELEVI în clasă

hansenO profesoară de liceu din Statele Unite este acuzată că a făcut sex cu cinci elevi în clasă şi le-a trimis fotografii indecente acestora, scrie LA Times.

Summer Michelle Hansen (31 de ani), care preda la o şcoală din California, a fost acuzată săptămâna trecută că a comis 16 delicte sexuale cu cinci băieţi mai tineri de 18 ani, în ultimele 12 luni.

Procurorii din Riverside County susţin că ea a întreţinut relaţii sexuale cu tineri în clasă, în camerele utilitare ale liceului şi în maşina sa, care era parcată în apropierea căminelor elevilor.

Este a patra profesoară din sudul Californiei care este acuzată de comportament indecent în ultimul an. Avocatul ei susţine că totul este o înscenare.

„Telefonul ei a fost compromis. Ea a început să primească e-mailuri ciudate. A raportat acest lucru companiei de telefonie mobilă. Profesoara susţine că nu a trimis niciodată nicio fotografie indecentă”, a spus avocatul David Cohn.

Cercetările poliţiei nu au găsit nicio dovadă care să susţină această ipoteză. Procurorii susţin că femeia ar putea primi şi 13 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *