Nu mai suportă CRITICA! Vlad Filat șterge comentariile negative de pe pagina lui de Facebook

Liderul PLDM, Vlad Filat, intră tot mai tare în dizgrația oamenilor, iar acest lucru se vede foarte bine pe pagina lui de Facebook, unde în mod normal se presupune că îi urmăresc activitățile oameni care ar trebui să-l aprecieze, nu să-l înjure. La fiecare postare a lui Filat însă, oamenii scriu critici dure la adresa liderului PLDM, în special legate de alianța cu comuniștii și de faptul că a trădat electoratul PLDM. De asemenea, dacă în trecut Filat aduna sute sau chiar mii de like-uri la postările lui, acum postările lui sunt apreciate de cel mult câteva zeci de persoane.

Ultimul exemplu este chiar recenta postare a liderului PLDM, unde Vlad Filat anunță că a avut o convorbire telefonică cu liderul PPE, Joseph Daul. Postarea a adunat doar 86 de aprecieri în 19 ore, însă foarte multe comentarii negative. La un moment dat, comentariile negative au fost șterse și au rămas doar 3 dintre ele, care erau mai puțin dure și nu se refereau la persoana lui Vlad Filat.

Reamintim că recent a fost lansată și o campanie de protest pe Facebook împotriva lui Vlad Filat, intitulată “Dislike Vlad Filat”, în urma căreia liderul PLDM a pierdut câteva mii de aprecieri din pagina sa.

Olga Roman

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *