Voronin despre candidatul PLDM la Primărie: „de la cimitir nu se întoarce nimeni”

Președintele PCRM, Vladimir Voronin este încrezător în șansele candidatului comunist la funcția de primar al capitalei, Vasile Chirtoacă. Totodată acesta l-a numit pe Urechean „corupt” iar pe Zinaida Greceanîi – „incompetentă”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a 4-a” de la N4, informează Agora.

Voronin nu are cuvinte de bine despre candidatura lui Serafim Urechean pentru funcția de primar al capitalei. Potrivit acestuia, „De la cimitir nu se întoarce nimeni. Dl crede că oamenii nu au uitat ce a făcut el. El ce crede că corupția din capitală nu a început cu el? El rămâne unul din cei mai mari corupți”.

Nici candidatul socialiștilor nu este văzut cu ochi buni de către Voronin. „Primarul trebuie să fie un manager puternic. Aici nu trebuie să te uiți în „buhaltărskaia kniga”. Posturile de primar și premier cer capacități diferite”, a declarat Voronin.

Liderul comuniștilor nu a dorit să specifice despre faptul că a înaintat-o pe Greceanîi la funcția de primar de Chișinău în 2005, la premier în 2007 și la președinte în 2009.

Voronin a fost sarcastic și atunci când a vorbit de candidații de pe dreapta. „Nantoi e cel mai puternic. Unde nu a candidat peste tot a pierdut”.

agora.md

Share

One Response to Voronin despre candidatul PLDM la Primărie: „de la cimitir nu se întoarce nimeni”

  1. reader spune:

    Unu’ s-a întors, după 07.04.2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *