Un apropo? Site-ul condus de Angela Gonța publică o știre despre amantele detestate care au ajuns soții respectabile

Internauții nu au ezitat astăzi să o critice din nou pe Angela Gonța. După ce jurnalistul și bloggerul Vitalie Cojocari a distribuit pe pagina sa de Facebook o știre publicată de site-ul www.perfecte.md, despre amantele detestate care au ajuns soții respectabile, internauții au scris comentarii critice și ironice în adresa Angelei Gonța. Poate nu ştiaţi, dar Angela Gonța este editor-șef la site-ul www.perfecte.md și este căsătorită cu fostul premier Vlad Filat, cu care ar fi început relația înainte ca acesta să divorțeze de prima soție.

„Acum sunt soții respectate, însă în trecut se iubeau pe ascuns cu actualii lor soți.” :))), citează Vitalie Cojocari un pasaj din știre, cu aluzie la Angela Gonța. “Angela Gonta lipsește din listă … Dovezile sunt și acum, de aia Filea tace malc ….”,  scrie un internaut.  Iar un alt internaut se arată dezamăgit că în listă nu a fost inclus nimeni din Republica Moldova: “Ce păcat. Inițial am crezut că e despre realitățile Republicii Moldova”.

“Precis Anjelka se vedea cu câțiva ani în urmă în rol de primă doamnă, chitită, mândră șamd. Și uite cum i s-a întors roata, s-a gândit ea că lumea îi urăște, blestemă șamd? S-a gândit ea că va fi nevoită să iasă în continuare singură, ca nu cumva să fie ambii împroșcați cu ouă?  Mai pi scurt vreu să zic, acest pas și gând de a te îmbogăți peste noapte prin a distruge și familia cuiva, este gândit de o muiere cu creier de găină”, este de părere un alt internaut.

Nici Domnica Cemortan, supărată pe ProTV după scandalurile, în care a fost implicată cu istoria vasului de croazieră Costa Concordia, nu a ezitat să-și spună părerea. “Fățărnicie și pupincurism se numește asta. Când îmi aduc aminte câte jurnaliste au scris despre mine agresiv, fără etică, și nu doar pe când ele singure erau amantele cuiva. Abia aștept într-o zi sa scriu despre ele. Mare stimate madame”, a scris Domnica Cemortan.

Știrea publicată de site-ul www.perfecte.md prezintă o listă de vedete internaționale, cum ar fi Angelina Jolie sau Camilla Parker Bowles, care au fost întâi amante detestate, ulterior căsătorindu-se cu amanții lor.

Olga Roman

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *