Oazu Nantoi: „Îndemn să votați candidatura lui Dorin Chirtoacă”

Ex-candidatul PPEM la fotoliul de primar al capitalei, Oazu Nantoi, a chemat chișinăuienii să-l susțină pe Dorin Chirtoacă în turul II al alegerilor locale din municipiul Chișinău.

Oazu Nantoi a declarat în cadrul unui briefing că a avut deja câteva întâlniri cu Dorin Chirtoacă, cu care a discutat viziunile formațiunii sale privind gestionarea treburilor publice în municipiul Chișinău pentru următorii 4 ani.

”Pentru dezvoltarea Chișinăului ca oraș european și pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova, îndemn să ieșiți la vot și să votați candidatura lui Dorin Chirtoacă”, a declarat Nantoi.

De asemenea, Partidul Democrat îl va susţine pe Dorin Chirtoacă, în turul doi al alegerilor pentru funcția de Primar General al Chișinăului, a anunțat fosta candidată a partidului, Monica Babuc, în cadrul unui interviu la ”Publika TV”. Ea a declarat că PD va susţine în lupta pentru primăria capitalei forţele care promovează aderarea la Uniunea Europeană, respectiv, pe Dorin Chirtoacă.

Ieri și candidatul PLDM, Serafim Urechean și-a anunțat susținerea pentru candidatul PL la primărie, dar a menționat că va face public mesajul ulterior.

radiochisinau.md

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *