Președintele acuză televiziunile că fac propagandă

Președintele Nicolae Timofti acuză unele posturi de televiziune străine care emit pe teritoriul Republicii Moldova că difuzează mesaje propagandistice și promovează ura.

În opinia șefului statului, exprimată în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Radio Chișinău, Consiliul Coordonator al Audiovizualului ar trebui să fie mai vigilent în supravegherea spațiului mediatic al Republicii Moldova și ar trebui să aplice, în caz de necesitate, sancțiuni mai dure, până la retragerea licenței posturilor propagandistice.

”Predomină, pe nedrept pentru cetățeanul nostru, al Republicii Moldova, posturi de televiziune străine, care nu au cele mai bune intenții pentru Republica Moldova și pentru societatea noastră. Ne insuflă permanent o ură față de alte țări, față de Uniunea Europeană. Și aceasta are loc din cauză că structurile competente ale audiovizualului nu își îndeplinesc întotdeauna obligațiunile. Dacă va fi cazul, sunt și pentru închiderea acelor posturi de televiziune care lucrează împotriva independenței Republicii Moldova”, a declarat președintele Nicolae Timofti.

radiochisinau.md

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *