Filat a avut scopuri meschine în ce-o priveşte pe Maia Sandu

Maia Sandu, fosta ministră a Educaţiei, începe să spună lucrurilor pe nume în ce priveşte desemnarea sa ca şi candidat la funcţia de premier. Într-un interviu pentru Radio Chișinău, Maia Sandu dă de înţeles că Vlad Filat a avut interese meschine atunci când partidul, pe care acesta îl controlează în totalitate, a propus-o pe fosta ministră la funcţia de premier.

”Eu cred că cei care m-au propus și-au dorit ca eu să ajung prim-ministru. Din ce motive, e altă întrebare”, a declarat Sandu în cadrul interviului precizând de câteva ori că nu are încredere în sinceritatea PLDM (adică Vlad Filat).

Maia Sandu susține că PLDM a avut interese meschine atunci când a propus-o la funcția de premier, sugerând că a avut motive ascunse.

Deși Filat a declarat anterior că Maia Sandu, cunoscută pentru reformele pe care le-a promovat în educație, ar fi membru PLDM, aceasta precizează că niciodată nu a avut această calitate:”Eu am zis-o cu mai multe ocazii că nu am ajuns să-mi formalizez calitatea de membru”.

Fosta ministru al Educației nu exclude că pe viitor se va implica în politică. ”Nu vreau să exclud posibilitatea revenirii în politică la un moment. Deci, nu zic nici da, nici ba”, a mai spus Maia Sandu.

stirimd.net

Share

3 Responses to Filat a avut scopuri meschine în ce-o priveşte pe Maia Sandu

 1. Buna ziua!

  Trebuie sa va atrag atentia ca in stirea in care citati interviul cu Maia Sandu pentru Radio Chisinau ati comis o eroare regretabila. O citati cu ”Eu cred că cei care m-au propus și-au dorit ca eu să NU ajung prim-ministru…”. In realitate era exact invers: ”Eu cred că cei care m-au propus și-au dorit ca eu să ajung prim-ministru…

  Va rog sa interveniti cu rectificarile de rigoare. Multumesc anticipat.

  Corneliu Rusnac,
  redactor sef Radio Chisinau

 2. reader spune:

  Deci, nu A FOST membru de partid, dar se REÎNTOARCE în politică. A aruncat sistemul de educație în aer și consideră că a făcut reforme… A fost folosită de Filat și a înțeles asta după 2 luni. Bolnavă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *