Platforma DA nu-l atinge pe Filat nici măcar cu o floare

Nici pe la mitingurile zgomotoase, nici prin alte locuri șefii Platformei DA evită să zică ceva de Filat. De parca nu ar exista și nu are nici o treabă cu furtul miliardului.

Nici DAdaiștii pepecedici, nici cei frankfurtiști nu-l ating pe Filat nici măcar cu o floare, vorba lui Constantin Tănase. Chiar și Jurnaltăvăul tace ca partizanul.

Și ca să-l parafrazăm pe regretatul editorialist de la Timpul vom constata că ciomăgarii de la DA bat numai în unii, și selectează cu grijă (partinică) lista celor ce urmează să fie linşaţi.

În această listă a hoților nu este loc de Filat. De ce? Răspunsul vine de la sine – Filat stă nu numai în spatele DA, dar și prin lături. Nu cumva să se poticnească.

Olga Roman

Share

2 Responses to Platforma DA nu-l atinge pe Filat nici măcar cu o floare

  1. Ionela Racovita spune:

    Se zvoneste prin targ ca Filat si Topii joca in aceeasi echipa. Deci oficial PLDM este in coalitie cu PL si PD, neoficial Filea si proprietarii Jurnal TV pregatesc terenul sa aduca la putere un nou partid politic.

  2. Anatol spune:

    Uneori am impresia ca insasi Filat e cel care a organizat toata prosteala asta cu protestul, insa apoi a inteles ca-si taie creanga de sub picioare si deja nu-si da seama cum sa finiseze circul asta. Daca vom avea alegeri anticipate atunci precis ne trezim cu alde Dodon si Usatii la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *