Angela, te iubesc!

Liderul PLDM, Vlad Filat a declarat că arestarea sa „este un spectacol politic și se încearcă a pune în sarcina sa întreaga responsabilitate a tot ce s-a întâmplat în sistemul bancar”. Totodată, potrivit lui Vlad Filat, un obiectiv aparte ţine de izolarea sa,pentru a nu vorbi şi comunica cu oamenii.

„Cred că cetăţenii Republicii Moldova sunt în drept să audă şi punctul meu de vedere. Astăzi a fost aprobat arestul de 30 de zile. Să știți cu toții, mă simt ok, sunt pregătit moral și fizic, pregătit până se află adevărul. Dacă în Parlament se vorbea de 60 de milioane de dolari și ulterior de 190 de milioane de dolari, așa fără nicio probă. Este vorba de un milion de dolari care s-ar fi dat în baza denunțului mincinos al lui Shor, și de 80 de milioane de dolari credite pentru niște companii despre care habar nu am nici cine sunt”, a declarat Vlad Filat.

Liderul PLDM a spus că lui fără nicio probă i se încalcă prezumția nevinovăției și a rugat pe toți cei care doresc un stat de drept să nu se lase manipulați și să lupte ca aceste lucruri să nu se întâmple.

„Voi vorbi când o să mi se ofere posibilitatea. Mama, tata vă iubesc. Angela, te iubesc. Copii, vă iubesc”, a spus Vlad Filat după cele două minute care i-au fost permise pentru a vorbi.

Astăzi Curtea de Apel a menținut decizia Judecătoriei Buiucani de a-l plasa în arest preventiv pentru 30 de zile pe liderul PLDM, Vlad Filat. Fostul premier a fost reținut joi, 15 octombrie, după ce în aceeași zi 70 de deputați au votat pentru ridicarea imunității acestuia.

moldova.org

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *