Roșca promite DEZVĂLUIRI despre crime cu caracter economic, comise de Vladimir Filat

Iurie Roşca va susţine azi la ora 14.00 o conferinţă de presă pentru a face publice o serie de informaţii despre „un lung şir de cazuri de corupţie şi crime cu caracter economic, comise de Vladimir Filat începând cu anul 1998”. Despre aceasta a anunţat serviciul de presă al PPCD.

„Iurie Roşca va veni în faţa reprezentanţilor mass-media cu prezentarea unui lung şir de cazuri de corupţie şi crime cu caracter economic, comise de Vladimir Filat începând cu anul 1998, când acesta a deţinut funcţia de Şef al Departamentului Privatizării şi Administrării Proprietăţii de Stat, apoi cea de Ministru de Stat, şef al Cancelariei Guvernului şi până în prezent”, se spune în comunicatul citat.

Sursa mai notează că „Iurie Roşca va face o trecere în revistă a celor mai răsunătoare cazuri de corupţie, trafic de influenţă, abuz în serviciu şi contrabanda, făptuite nemijlocit de Vladimir Filat. De asemenea, vorbitorul va readuce în atenţia opiniei publice rolul aceluiaşi Filat în tentativa de lovitură de stat din 7 aprilie 2009. Roşca va explica asistenţei relaţiile PPCD şi ale PLDM cu Partidul Popular European, precum şi va vorbi asistenţei despre cauzele părăsirii de către PPCD a acestei grupări politice continentale”.

Share

One Response to Roșca promite DEZVĂLUIRI despre crime cu caracter economic, comise de Vladimir Filat

  1. Nic spune:

    Se crede mare erou cind da cu piciorul in cel cazui, as vrea sa aud asa ceva despre altii si tot nu te voi socoti erou , vei ramine in vecii vecilor T R A D A T O R ins incare nimeni nu are incredere asa cred eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *