Ghimpu despre partidul lui Filat: După furtul miliardului ei vor să rămână mireasă frumoasă și virgină

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, regretă că la discuțiile inițiate de către președintele Parlamentului n-au fost și reprezentanții PLDM, deoarece partidul pe care îl reprezintă și-ar dori o nouă coaliție de guvernare formată din PL, PLDM și PD.

Ghimpu a mai declarat în această seară că liberalii le cer liberal-democraților să recunoască toate greșelile care au fost comise până acum și să participe la negocieri.

Partidul Liberal insistă pe crearea unei coaliții majoritate dintre PLDM, PD și PL. Mai mult, liberalii le cer liberal-democraților să recunoască toate greșelile care au fost comise până acum și să participe la negocieri. Declarațiile au fost făcute de către președintele PL, Mihai Ghimpu, după discuțiile inițiate de către președintele Parlamentului.

”Vedem formarea guvernării doar din PL, PLDM și PD. Trebuie fiecare să conștientizăm că aceste trei partide au acum mandatul cetățenilor pe care l-au compromis și avem posibilitatea să îndreptăm situația”, a spus Mihai Ghimpu.

Potrivit liderului PL, ”nu e timpul să ne jucăm”. „După furtul miliardului, ei vor să rămână mireasă frumoasă și virgină. Nu. După furtul miliardului și tot ce s-a întâmplat nu poți să rămâi așa cum vrei. Trebuie să recunoști că ai greșit și să vii să discuți, dar nu să aștepți să vină mirele. Ei trebuie să vină. Dacă nu, atunci o să fie alegeri anticipate și o să pupe pragul”, a precizat Mihai Ghimpu.

Olga Roman

Share

One Response to Ghimpu despre partidul lui Filat: După furtul miliardului ei vor să rămână mireasă frumoasă și virgină

  1. Stan spune:

    Popa prostul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *