Sturza și Ghimpu la un nou randevu

Candidatul desemnat la funcția de prim-ministru a mers pentru a doua oară la sediul PL, unde a purtat discuții cu conducerea partidului. S-a întâmplat în această seară, iar informația a fost confirmată pentru Deschide.MD, de Ion Sturza.

”Am mers să-i felicit cu Anul Nou. Discuțiile nici nu au progresat, nici nu au regresat, ei urmează să ia o decizie la ședința organelor de conducere ale partidului. Nu le-am spus nimic nou, doar mi-am reconfirmat opțiunea de a avea un Guvern tehnocrat, fără a discuta nume concrete din Cabinetul de miniștri”, ne-a declarat Ion Sturza.

Vom aminti că prima întrevedere dintre Ion Sturza și Mihai Ghimpu a avut loc pe data de 23 decembrie, la două zile după desemnarea sa. Atunci el declara că a avut un monolog productiv şi că aşteaptă răspunsul PL-ului, precizând că a aşteptat ca discuţia să fie mai puţin politicoasă.

Ion Sturza a fost desemnat candidat la funcția de prim-ministru pe data de 21 decembrie. Până astăzi, doar Partidul Liberal Democrat a anunțat susținerea lui la șefia Executivului.

deschide.md

Share

4 Responses to Sturza și Ghimpu la un nou randevu

 1. subiectul 90 spune:

  Oare nu ii este clar lui Sturza ca nu este deajuns votul PL-ului?
  Sau incearca sa-i convinga sa nu formeze o majoritate cu PSDM-ul si sa declanseze alegerile anticipate?

 2. Vasile spune:

  Oricum fără sens, PL nu il va vota pe Sturza nicicum, ei au rezerve la faptul cum sa imbogatit el in acele 8 luni cind a fost premier

 3. Eduard Frunza spune:

  De parcă, dacă-l votează liberalii apoi schimbă ceva asta ))), Sturza e candidatul ipocrit fără susținere în legislativ, iar aici e loc de punct deja!

 4. Hariton spune:

  Este o pierdere de timp ședința din plenul Parlamentului de pe data de 4 ianuarie. La ce bun să te pornești dacă nu ai susținere? Sturza face jocul celor din PLDM, care în semn de răzbunare față de arestarea lui Filat, vor să arunce țara în alegeri anticipate. Țineți minte ce spunea Filat atunci când a fost arestat…mai bine anticipate! Poftim și ideea de ce Timofti, care se află la comanda PLDM-ului, la propus pe Stuza. Doar că de pe scenariul anticipatelor vor avea cîștig de cauză doar Dodon și Usatîi. Ăștia stau la moment cu zâmbetul pe buze când se uită ce se întâmplă în jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *