Natalia Morari se dă la Renato Usatâi? Vezi unde au fost văzuți împreună

Unde o poți vedea pe Natalia Morari, care e prietena lui Chiril Lucinschi, la două de noapte? Corect! La karaoke. Cu nimeni altul decât Renato Usatîi, mega politicianul de la Fălești, supranumit și balabol de către colegii întru frăția Moscovei.

”Dacă tot ne batem cu pumnul în piept că suntem corecți, atunci haideți să fim până la urmă„, scrie bloggerul Dragoș Galbur pe Facebook, precizînd că la ”24 martie, ora 2, la Karaoke Concert Hall Atrium, stau la aceeași masă Renato Usatîi și Natalia Morari”.

”Renato cântă Самый лучший день. Veselie și discuții prietenești. De ce nu? Clar lucru, fiecare iese cu cine vrea, când vrea și unde vrea, dar data viitoare când îl voi vedea pe Usatîi la INTERPOL cu Natalia Morari sau la Politica, credibilitatea moderatoarei, cel puțin în fața mea, va fi egală cu zero. Și da, eu sunt spectator fidel al emisiunilor sale. Or, deja am fost, probabil”, mai notează bloggerul.

Nu știm care e reacția prietenului vedetei de la TV7, dar, se pare, cea mai ”independentă” jurnalistă de la TV7-ele lui Chiril și-a dat arama pe față.

Dreptatea e în adevăr. Da, Natalia?

Vlad Scutaru

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *