Năstase ne are de proști? Iată ce a făcut ”luptătorul” cu regimul

Andrei Năstase, se pare, s-a obișnuit să mintă de îngheață apele. Fiind ”revoluționer” pe rubla Țopilor crede că ”turma” va crede orice prostie a celui cu batista aruncată pe țambalul lui Usatâi.

După ce jurnaliştii de la today.md au filmat cu drona casa lui Andrei Năstase, aflată într-un sector de lux al Chișinăului, distinsul ”luptător” pentru drepturile celor sărmani zice că albu-i negru.

“Nu știu ce au filmat colegii dumneavoastră și nici nu mă interesează ce face Today. Nu am o casă pe drumul Schinoasei”, a declarat plin de seninătate Andrei Năstase pentru un post TV.

Toate bune, dar Ziarul de Gardă a relatat anterior despre casa lui Năstase, înregistrată pe numele mamei sale, pensionară, despre care Nastase spunea la un miting al Platformei DA că abia supraviețuiește cu pensia dată de ”regimul oligarhic”.

Ei bine, iată ce scria Ziarul de Gardă:

“Viitorul politician locuieşte într-o casă de lux din or. Codru, mun. Chişinău, care a fost, oficial, dată în exploatare în 2014. Casa este însă înregistrată pe numele mamei sale, Anna, de 76 de ani. Pensionara stă însă în satul ei de baştină, Mândreşti, Teleneşti, şi nu în casa din or. Codru. Oficial, conform datelor cadastrale, imobilul valorează 2,23 milioane de lei şi are o suprafaţă de 156 m. p., deşi pare mult mai spaţios”.

Interesant este faptul că atunci Năstase a recunoscut că îi aparţine casa din strada Drumul Schinoasei și că îşi poate permite asta dupa 13 ani de avocatură, dar nu este clar de ce acum ascunde acest fapt.
“Solicitat de ZdG, Andrei Năstase a admis că locuieşte în imobilul înregistrat pe numele mamei sale, pensionară. „Nicicând nu am ascuns că am casă. Imobilul a fost dată în exploatare în 2014, dar a fost construit mai devreme. Cred că, la vârsta mea, pot spune că sunt realizat, inclusiv financiar, după 13 ani de activitate în calitate de avocat şi consultant, la zeci şi sute de persoane din ţară şi din străinătate. Am acumulat surse financiare necesare pentru a-mi cumpăra terenul şi a-mi construi o casă”, spunea într-o veselie Năstase pentru Ziarul de Gardă.

Presa a mai scris că Andrei Năstase ar avea o casă şi în Germania, în aceeaşi localitate unde trăieşte nașul său de cununie, oligarhul Victor Topa, condamnat penal în Moldova şi care se ascunde peste hotare de justiţia Republicii Moldova.

Stirimd.net

Share

3 Responses to Năstase ne are de proști? Iată ce a făcut ”luptătorul” cu regimul

  1. Beregoi spune:

    Serios cort are finul lu Țopa Nastase , sinca cel mai dur e ca a scris casa pe maicasa de 71 de ani ca sa nu para dubios ,dar ce e de ascuns aici asta e adevar nasul in Germania ajuta pe Filat sa fure miliardul si acum taresc bine mersi și sa ma jăluie ca sta in corturi.https://www.youtube.com/watch?v=K2I8hNgkcnc

  2. Vova spune:

    Pînă nu de mult am văzut că împreună cu TV Țopiștilor încercau să facă mai multe dezvăluiri despre casele unor oameni de afaceri, care au iontrat în politică! Dar Năstase din cîte cunoaștem că nu are afaceri, dar nici funcții de care să se bucure de un salariu mare! Și culmea este că nici nu a declarato! De ce această știre cu casa lui Năstase nu o arată,a ?

  3. Oleg spune:

    Nastase striga „noi suntem poporul” insa vedem ca nu mai este el chiar din popor, facind afacerimurdare cu Țopii vedem ca a agonisit o avere impunatoare la anii lui. Am inteles ca mai detine si un apartament in CHisinau si inca o casa de asa fel in Frankfurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *