Filat despre cât de mincinos este Usatîi

Vlad Filat spune că Renato Usatîi este un mincinos. „Nu am fost vizitat, sunt ca de obicei minciuni de-a lui Renato Usatii”, a declarat Vlad Filat după ce a fost întrebat dacă Vlad Plahotniuc l-a vizitat la penitenciarul nr. 13.

Așa a reacționat Liderul PLDM Vlad Filat, prezent astăzi la Judecătoria Buiucani, la declarațiile făcute ieri de liderul PN Renato Usatii.

Ieri, într-o conferință de presa, Usatîi a declarat că săptămâna trecuta democratul Vlad Plahotniuc l-ar fi vizitat in penitenciarul nr. 13 pe liderul PLDM Vlad Filat și i-ar fi promis ca la sfârșitul lunii aprilie va fi eliberat și va merge acasă.

stirimd.net

Share

4 Responses to Filat despre cât de mincinos este Usatîi

 1. dorin spune:

  DODON drept a zis cind a zis ca Usatii e un #Balabol !
  Uite ca mai bine nici nu se putea , il reprezinta suta de procente !

 2. veaceslav spune:

  pe Usatii de jumatate de an il cunoaste lumea adecvata de mincinos, nu-i nimic nou… s-au intalnit sau nu, oricum, ceea ce spune Usatii deja se egaleaza cu zero… pacat ca se lasa lumea manipulata de porcelul pro rus…

 3. Ion spune:

  iar dacă nu se v-a întîmpla asta, Usatîi își ia angajamentul să plece din țară, ajunge atîta timp cît a distrus această țară cu minciunile sale, Uhodi Usatîi, for ever

 4. subiectul 90 spune:

  E clar ca sunt niste inventii a lui Usatii, sa ne amintim chiar de ultima lui declaratie, atunci cand a zis ca Dodon s-a intilnit cu Plahotniuc in Cipru, a zis ca are nevoie de 3 zile pentru a prezenta dovezile, totusi acestea nu au venit, oare nu inseamna ca lipsa de credibilitate fata de Renato creste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *