DA-daistul Chiril Moțpan o ia prin popușoaie. Zice că foștii săi colegi, adică polițiștii, merită pietre-n cap

Poliţia şi-a meritat molestările de ieri, pentru că s-a pus în slujba unui oligarh, a declarat unul dintre liderii Platformei DA, Chiril Moţpan, pentru Deschide.MD.

„Poliția se plânge că ar fi primit câteva pietre în cap. Nu e nicio problemă, dragi polițiști. Pentru asta sunteți plătiți, antrenați. Treceți de partea poporului și o să primiți flori”, a spus Moțpan de pe scena din PMAN, la finalul protestului.

Sunat de reporterul Deschide.MD, Moțpan a rugat să-i reproducem declarația. Solicitat să argumenteze cele spuse ieri, el a ţinut să sublinieze:

„Polițistul este pregătit să facă față tuturor situațiilor. Însă, în cazul în care aceștia servesc și păzesc un oligarh, o merită”.

Amintim că 17 polițiști și doi protestatari au avut de suferit de pe urma violențelor de ieri. Protestatarii au rupt cordonul de polițiști și au aruncat ouă și pietre, în timpul altercațiilor de pe strada Bulgară, unde își are reședința Vlad Plahotniuc. Oamenii legii au forțat protestatarii să plece spre bulevardul Ștefan cel Mare, folosind bastoanele de cauciuc și gaze lacrimogene.

deschide.md

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *