Penibil de grețos! Năstașii Țopilor cu referire la jurnaliști: imbecili, ratați, sconși

Liderii Platformei DA sunt de-a dreptul penibili. Chiar grețoși. Conferința de presă de azi a Consiliului Marii Adunări Naționale (CMAN) (o invenție a DA-daiștilor dar e tot un drac) privind acțiunea de protest din 24 aprilie și acțiunile populare ulterioare s-a transormat într-un schimb de replici între DA-daiști și reprezentanții mass-media.

Potrivit, realitatea.md, s-a întâmplat după ce organizatorii conferinței au refuzat să răspundă la mai multe întrebări ale reporterilor, acuzându-i că lucrează la comanda lui Plahotniuc.

De asemenea, cei doi Năstași l-au numit pe reporter drept „ratat” și „sconcsul lui Plahotniuc”, l-au întrebat câte cărți a citit în viața lui, dar și au menționat că în cazul în care continuă va trebui să cheme poliția să-l dea afară.

Ulterior, organizatorii conferinței au fost întrebați de reporterul unui post de televiziune ce mesaj au pentru polițiștii care au fost răniți. „Regret orice durere a oricărui om de pe lumea asta. Inclusiv a polițiștilor, al protestatarilor. Regret că țara asta a fost adusă să sufere”, a răspuns Andrei Năstase întrebând jurnalistul dacă este în stare să formuleze o întrebare „fără să vă uitați pe dispozitivul pe care vi se trimit”. „Putem să avem întrebări de la presa liberă? Adrian, tu ai întrebări?”, s-a adresat Năstase către cineva din cei prezenți în sală.

Realitatea.md mai scrie că analistul (?) Valentin Dolganiuc a dat indicații reprezentanților presiei ce fel de întrebări ar fi dorit să i se adreseze.

Într-un final, Andrei Năstase către Vasile Năstase cu referire la jurnaliștii prezenți la conferința de presă: „Ascultă-mă! Vreau să fac o declarație. Nu trebuie să cădem la nivelul unor imbecili”.

stirimd.net

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *