Bratva-ua din Platforma DA: salutăm aruncatul cu pietre în capul polițiștilor!

Frățiorii Năstase, politicieni finanțați de oligarhul Victor Țopa, au declarat în cadrul unei conferințe de presă că nu recunosc nicio autoritare din Republica Moldova și că nu își vor cere scuze de la polițiștii care au avut de suferit de pe urma violențelor la protestul organizat de ei.

Mai mult ca atât, un alt membru al platformei DA – Chiril Moțpan – a dat de înțeles că polițiștii sunt cei care s-au comportat ca niște brute și anume ei se fac vinovați de faptul că au fost răniți pentru că nu purtau căști. Andrei Năstase a mai sugerat că polițiștii nu au fost afectați de violențe, iar ceea ce s-a întîmplat pe strada Bulgară a fost „un fâs”. Potrivit datelor poliției, cinci polițiști se află internați la spital, iar zece au avut de suferit diferite traumatisme în urma violențelor produse în cadrul protestului organizat de Platforma DA, PLDM și partidul condus de Maia Sandu, transmite today.md.

 

Share

One Response to Bratva-ua din Platforma DA: salutăm aruncatul cu pietre în capul polițiștilor!

  1. Romanul spune:

    Cu tot respectul pentru Moldoveni, dar trebuie sa fii prost de tot sa votezi cu cineva care nu respecta ordinea publica, nu are un program coerent, nu are nici macar o directie (pro UE sau pro Rusia), vine doar cu mesajul „sculati-va voi ca sunteti corupti ca sa ne asezam noi pe functii” si „actutalii guvrnanti v-au furat, noi n-o sa va furam”. Serios? Voi ii credeti? Noi in RO ne-am pacalit de cateva ori votand opozitia, care odata ajunsa la putere a furat mai abitir decat cei inlocuiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *